Кламер БГ - Бизнес новини: Търсят шофьори на тирове в Европа със заплата до 2750 евро

Търсят шофьори на тирове в Европа със заплата до 2750 евро

Бизнес

|
Пон, 02 Юни 2014г. 14:59ч.
Търсят шофьори на тирове в Европа със заплата до 2750 евро

Испанската фирма "Hermanos Laredo Logistic" търси международни шофьори на ТИР за Европа срещу месечно заплащане от 1750 до 2750 евро., съобщи Агенцията по заетостта.

Фирмата развива дейност предимно в областта на международния транспорт и логистиката, като превозва товари по метода Just in time.

Основни изисквания към кандидатите са да имат най-малко 2 годиниопит като международен шофьор на ТИР в Европа след 2009 г. Те трябва да притежават шофьорска книжка категория С+Е, която да валидна поне до юни 2015 г. Необходимо е още да имат квалификационна карта на водача, дигитална карта за тахограф, както и добро здравословно състояние.

Преди да бъде назначен във фирмата, работникът задължително ще премине обстоен медицински преглед в Испания, резултатът от който ще е определящ за назначаването му на работа, е посочено още в съобщението.

Испанската фирма предлага подготовка и запознаване с компанията и услугите, които предлага на своите клиенти, както и инструктаж за безопасност.

Назначените шофьори ще работят на нови камиони. Те ще получат помощ при изготвянето на документите. Тези, които се представят добре ще бъдат назначени на постоянен договор след изтичане на пробния период, се казва в съобщението.

Размерът на заплащането ще зависи от изпълнението на поставената задача - консумация на гориво, магистрални такси, изминати километри по тахограф, срокове и други.

mediapool.bg