Кламер БГ - Бизнес новини: Томбола опростява 300 сметки за парно в София

Томбола опростява 300 сметки за парно в София

Бизнес

|
Ср, 12 Фев 2014г. 17:27ч.
Томбола опростява 300 сметки за парно в София

Чрез томбола 300 сметки за парно в София до 1000 лв. ще бъдат опростени през следващите три месеца. Сметките се поемат от "Изи Пей" (EasyPay), по чиято инициатива стартира играта на 15 февруари, съобщиха от "Топлофикация София".

Томболата ще се разиграе през февруари, март и април. Печелившите ще са по 100 абоната всеки месец.

Право на участие има всеки клиент, който няма задължения към "Топлофикация" и плати последната си сметка за парно и топла вода от 15-то до последното число на съответния месец. Така потребителите ще получат шанс сметката им към дружеството да се "нулира".

За да се включи в томболата е задължително плащането на месечната сметка през февруари, март и април да стане в един от 526-те офиса на "Изи Пей" в София.

Инициатива се започва за да се мотивират коректните абонати и тези, които по една или друга причина са забавили плащането на сметки до 1000 лв. към компанията да го направят, е посочено в съобщението на "Топлофикация".

Сумата, която ще бъде подарена на столичани за целия период на промоцията, е за сметка на "Изи Пей". Клиентите на "Топлофикация" могат да бъда сигурни, че тази кампания по никакъв начин няма да утежни индивидуалните сметки на хората за парно, е посочено в съобщението на общинското дружество.

През миналата година 200 от абонатите на "Топлофикация София", които плащат сметките си за парно чрез интернет платформата на ePay, спечелиха бонус парно за близо 30 000 лв. Тази кампания е довела до 64% ръст на онлайн плащанията на сметки към дружеството.

"Сегашната търговска промоция е с фокус върху касовите плащания, но пък вярвам, че възможността да нулираме сметките за парно и топла вода на 300 домакинства в столицата ще се посрещне положително", коментира Георги Маринов, изпълнителен директор на "Изи Пей".

Извън рамките на стартиращата промоция, клиентите на "Топлофикация София" могат да платят своите сметки за парно и топла вода в брой и в касите на дружеството, на гишетата на "Браво Инвестмънтс", в Централна поща, както и в 7-те възлови пощенски станции в столицата.

Освен това сметки могат да се покриват и чрез разплащателна сметка, на банкомат или с SMS. Онлайн плащането става в системата на ePay или чрез онлайн банкиране.

mediapool.bg