Кламер БГ - Бизнес новини: Списание Enterprise става част от Internet Media Group

Списание Enterprise става част от Internet Media Group

Бизнес

|
Ср, 23 Ноем 2022г. 18:41ч.
Списание Enterprise става част от Internet Media Group

Списание Enterprise става част от Internet Media Group

Списание Enterprise става част от пловдивската медийна група Internet Media Group. Това беше обявено късно вечерта във вторник на официалното празненство по случай 15-тата годишнина на медията.

Сделката беше финализирана миналия четвъртък и според нея Любомир Атанасов, управляващ партньор в Internet Media Group, става съдружник в Enterprise като придобива 50% от медията. Споразумението предвижда двете дружества да продължават да оперират самостоятелно и да запазват екипите си, но обединяват опита и енергията си, за да навлязат в нов етап от своята медийна история.

"Изправени сме пред приключение, обединяващо над 25 бизнес събития в България и чужбина, както и 9 специализирани медии, които ще ни отведат в нов етап от развитието на медийния пазар", сподели Любомир Атанасов.

Enterprise се ражда през 2007 година и се отличава като единствената по рода си бизнес медия в България, която е насочена изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. Днес, 15 години по-късно, тя продължава да работи усилено в подкрепа на бизнеса като го насърчава да се развива и да расте, създавайки полезни материали, практични събития и контакти с изявени лидери от различни индустрии. "Обединението с Internet Media Group ще бъде изключително в полза на читателите", това подчерта Надя Гогова, издател на Enterprise, като допълни, че по този начин медията ще може да даде по-голяма стойност на своите читатели и партньори.

mediapool.bg