Кламер БГ - Бизнес новини: Булсатком и TV1 обявяват стратегическо партньорство

Булсатком и TV1 обявяват стратегическо партньорство

Бизнес

|
Вт, 14 Септ 2021г. 14:37ч.
Булсатком и TV1 обявяват стратегическо партньорство

Булсатком и TV1 обявяват стратегическо партньорство

"Булсатком“ ЕООД (Булсатком) и TV1 обявиха стратегическото си партньорство, в рамките на което операторът придобива правата за препродажба на рекламното време в телевизионния канал, както и правата за неговото разпространение.

"Това стратегическо партньорство е поредното доказателство за това, че Булсатком се грижи за своите клиенти като предлага разнообразна и висококачествена продукция. За нас е важно на ключовата 4-та позиция да се разпространява независим продукт, отговарящ на най-високите стандарти за безпристрастна и качествена публицистика. Смятаме, че сме намерили правилния партньор в лицето на ТV1", споделя Станислав Георгиев, изпълнителен директор на Булсатком.

Станислав Георгиев - изпълнителен директор на Булсатком ЕООД

Зрителите на TV1 ще имат възможност да наслаждават на вечерно комедийно шоу и редица предавания, свързани с изкуството, творчески личности, спорт, музика, литература и други.

Промените в TV1 са в отговор и на потребителските очаквания. Каналът е познат на аудиторията не само от малкия екран, но и в социалните мрежи, където се дискутират предавания по теми, свързани с политика, наука, здраве, култура и изкуство.

"В тези важни моменти от нашето съвремие, ще създадем място за свободни мнения, дебати и анализи, ще задаваме въпроси. Това е нашият принос да помогнем на политиците, институциите, на обществото по пътя на демокрацията!“, споделя Румен Ковачев, мениджър и собственик на TV1.

Румен Ковачев - мениджър и собственик на TV1

Булсатком е най-големият доставчик на платена телевизия в България с водеща позиция в предлагането на сателитна телевизия.

ТВ доставчикът излъчва над 240 канала, от които над 130 в HD формат и 8 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнообразни ТВ канали, сред които са HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2 и други.

От скоро компанията предлага иновативната услуга b-box. Това e ycтpoйcтвo зa дocтъп въpxy бeзжичeн интepнeт дo интерактивната телевизионна ycлyгa нa "Бyлcaтĸoм". Уcтpoйcтвoтo пpeдлaгa нaй-мoдepнитe фyнĸциoнaлнocти нa Gооglе Аndrоіd ТV, вĸлючитeлнo пoддpъжĸa нa вcичĸи пpилoжeния oт Gооglе Рlау.

Безплатната видеотека, достъпна чрез IPTV и b-box устройствата на Булсатком е включва над 1000 филми, сериали и детски предавания. Предоставя достъп до образователните серии на Disney English за децата, изучаващи английски език.

mediapool.bg