Кламер БГ - Бизнес новини: Второто издание на спортувай с "Изи Кредит" с награди за 27 000 лв.

Второто издание на спортувай с "Изи Кредит" с награди за 27 000 лв.

Бизнес

|
Вт, 01 Апр 2014г. 19:26ч.
Второто издание на спортувай с "Изи Кредит" с награди за 27 000 лв.

За втора поредна година финансовата институция "Изи Кредит" организира националната спортна програма "Спортувай с Изи Кредит в твоя град".

В продължение на три месеца в осем града всеки може да се включи безплатно в състезания по лека атлетика, колоездене и баскетбол с общ награден фонд от 27 000 лв., под формата на парични и предметни награди.

Състезанията се организират с подкрепата на Асоциация спорт в свободното време и общините на градовете-домакини.

Тази година градовете са с един повече от миналата, като новото попълнение е Кюстендил, а състезанията ще са в центъра на града на 27 април.

Стартът е тази събота в Плевен в парка "Кайлъка" и в центъра на града, а на следващия ден ще има във Русе. На 12 април игрите се пренасят в Пловдив, а на 13 април в Благоевград.

Състезанията в морската градина на Бургас са на 10 май, а във Варна – на 17 май.

Игрите в София са на 24 май в Борисовата градина.

Другата новост във второто издание на "Спортувай с Изи Кредит в твоя град" е, че във финалната фаза на програмата в курортен комплекс "Албена" на 14 и 15-ти юни, участие ще вземат и баскетболните отбори, които са станали шампиони на градовете.

Специално внимание тази година ще бъде отделено и на децата. Във всеки град професионални аниматори ще ги забавляват с много спортни игри с награди.

"Спортувай с Изи Кредит в твоя град" има за цел да популяризира и стимулира активното спортуване на хората в свободното време и грижата за здравето и доброто им физическо състояние. Това е и добър начин хората да изкарат приятно време със своите семейства и приятели, практикувайки три от най-популярните спортове.

"Гарантираме много положителни емоции и добро настроение. Подготвили сме и куп изненади, награди, игри и забавления", коментира Виолета Будева, маркетинг директор на "Изи Кредит".

mediapool.bg