Кламер БГ - Бизнес новини: Билетите за Webit "Инвестирай бъдещето си" поскъпват от 22 юни

Билетите за Webit "Инвестирай бъдещето си" поскъпват от 22 юни

Бизнес

|
Ср, 22 Юни 2022г. 16:42ч.
Билетите за Webit "Инвестирай бъдещето си" поскъпват от 22 юни

Билетите за Webit

Билетите за мащабният форум за иновации и технологии Webit Impact Forum който ще се състои на 28 юни София с участието на бизнес елита на България, стотици инвеститори, иноватори, политици, международни гости и топ лектори от 22 юни поскъпват, съобщиха организаторите.

Гостите от над 70 държави ще се съберат заедно в София Тех Парк, където е бъдат посрещнати за регистрация и кафе точно в 9 часа.

Пълната програма може да видите тук, а място може да се резервира до 23 юни.

Сред участниците са главният учен в Google Каси Козирков, лидерът за Европа на най-голямата крипто борса в света, Binance - Мартин Брънко, регионалният Изпълнителен Директор на WWF за Централна и Източна Европа Андреас Бекман, инвеститорът Тим Дрейпър, Президента на Google за ЕМЕА - Мат Бритин, лидери от Mastercard, Forbes, Sony Ventures Corporation, Philips, SAP, WWF, F-secure, Trend Micro, Ericsson, Nokia, VMware, CNN, BBC, CNBC и десетки други.

На паралелна сцена над 60 основателя (избрани от над 3000) ще представят своите компании, а вечерта ще се състои церемония, на която ще се обявят победителите и ще бъдат наградени с 6 милиона инвестиция в рамките на Founders Games.

mediapool.bg